Friday, January 4, 2008

Tanitványaimmal






















8 comments:

Unknown said...

Hűűűűűűűűűűűha! Most látom milyen népes a gyöngyfűzők tábora,és ismerősök is vannak köztük. Jó kis meglepetést szereztél a képekkel.Nagyon ügyi vagy, csak így tovább!

Zsófi said...

Igen, sokan vannak:) 27 tanitványom van jelenleg, sajnos nics mindenki a fotókon. Február közepén kezdünk ujra, nagyon várják már a lányok:). Valamikor tavasszal tábort is szervezünk, bárki jöhet aki "gyöngyitisszel fertőzött" :)

fszeva said...

Zsófi, gratulálok, hogy ennyi tanítványod van! Biztos sok szépséget fogtok készíteni, sok sikert kívánok!!!

Roberta said...

Jó kis csapat lehet ahogy elnézem:-)))))!!!!

Gini said...

Látom valamit bügyürgettünk :) annyira hiányzik a jó kis társaság!!! -Na igen, itt fertőződtem meg :D :D :D- hajjrráá tábor, mikor lesz? várom hogy újból köztetek legyek, pusziiik :)

Lacika said...

Azt mondod bárki jöhet? Szerinted én tudnék ilyesmivel foglalkozni? Egy magam fajta képes lenne ilyen dolgokra? vagy tul nöies kezek kellenek egy ilyen hobbyhoz? Mond meg nyugodtan nekem, nem vagyok az a sértödös fajta.. köszi elöre is..

Zsófi said...

Lacika, igen bárki...azt nem tudnám megmondani, hogy ez neked valo hobby vagy nem, szerintem egy póbát megér:). Egyébként nem csak nők fűznek gyöngyöt. Táboba az jöhet, aki "gyöngyitisszel" fertőzött, tehát előbb meg kell győznöd, hogy elkaptad a kórt!:))))))))

Adrienne said...

Szia Zsófi! Gratulálok a tanítványok népes táborához és a jó hangulathoz, ami a képeken is látszik :-)